CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

A történetről :)

Te mit tennél, ha egyetlen ostoba éjszaka után az életed pokollá változna? Ha azért kellene bántanod a saját barátod ,hogy megmentsd az életét? Ha egy olyan világba csöppennél, ami még a legrosszabb rémálmod is felülmúlja?

Renesmee egy különös álom után zaklatottan riad fel az éjszaka közepén. De nincs egyedül. A számára gyermekkora óta oly kedves erdőből egy különös idegen figyeli őt.

A fiú teljesen megbabonázza a lányt. Éjfekete szemeit és márvány fehér bőrét sehogy se tudja kiverni a fejéből, hisz minden éjszaka visszatér hozzá.

Renesmee legkedvesebb barátnője, Bella sem ússza meg furcsaságok nélkül. Újonnan felfedezett képessége segítségével rájönnek, hogy Renesmeere egy vámpír vadászik. De miért? És mi köze van ehhez a furcsa fiúnak? Talán mégsem kellett volna minden éjszakát vele „tölteni”?

Hogy megvédje szeretteit, Renesmee mindent maga mögött hagy, és maga után csalogatja a vámpírt is...De mi van,ha ez mégsem olyan jó ötlet? Ezek után Renesmee élete már soha többé nem lehet ugyan olyan, mint ezelőtt. De akkor jön egy régi ismerős…

2010. augusztus 6.

Új blog :D

Buzgott bennem a cselekvési vágy, ezért új töribe kezdtem :D

Ha van kedvetek nézzetek be :)
A címe: ."..Amitől mindvégig rettegtem..."
A Breaking dawn írom le az Esme-szigetes résztől,máshogy. Nagyon máshogy.
Felváltva Edward és Bella szemszögéből :) Bevallom,hogy nagyon félek az Edward szemszögtől,mert nekem nagyon mély és bonyolult a lelki világa...de meg fogom próbálni :)

A blog még nincs teljesen kész,de igyekszem befejezni.



Katt ide érte: 


1 megjegyzés:

Vivi írta...

bonyolult a lelki világa?:O
Az nem kifejezésxD
Sok szerencsét hozzá:D:D